• New
Jiusike Чист Гланц за устни, Безцветен Глазура за устни, Лек Хидратиращ вода, Прозрачна Хидратиращ Гланц за устни, Хидратиращи Хранителна трайна глазура за устни, 3 мл, ?

Jiusike Чист Гланц за устни, Безцветен Глазура за устни, Лек Хидратиращ вода, Прозрачна Хидратиращ Гланц за устни, Хидратиращи

BGN 2.67

Наличност
Налично

На цветове Толкова много, и те са Идеални за всеки стил грим Или облекло. 【Лъскав Блясък за устни】 Това е много Атрактивен блясък за устни, който придава Естествен и прозрачен гланц.Можете да изберете Цвят според Вашия цвета на кожата.Висока Лъскава текстура ще Ви осигури Подпухнали устни и ще ви сексуална.Освен това, Първия Цвят и Втори Цвят Имат Светлина. 【Е подходящ като подарък】 Този набор от блесков за устни - идеалният подарък за рожден ден, Коледа, Свети Валентин, Ден на майката или на всяко друго събитие, за което можете да си помислите. 【Се предлага в 6 нюанса на】 Това е много Забавен и сладък Гланц за устни, който се предлага в 6 различни цвята. 【Хранителни, пълна, секси устните】 Нашият овлажняващ гланц за устни Видимо увеличава обема на устните и ги изглажда повърхността. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!)Тегло на опаковката : 30 грама опаковка Размер : 0x0x0 см, (Моля да се допуска грешка в 1-3 мм от ръчно измерване.Чист гланц за устни безцветен водна глазура за устни Лек хидратиращ прозрачна водна глазура за устни и овлажняващ хранителна трайна глазура за устни 3 мл Блясък за устни за грим на устни Безцветен водна глазура за устни лек хидратиращ прозрачна водна глазура за устни и овлажняващ хранителна трайна глазура за устни 3 млматериал : Цвят : както е показано на картинката, за разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета.

Спецификация

Те също купуват с този продукт