• New
Калъф OOPKINS за Samsung Galaxy A03S, калъф-за награда, Луксозен Двоен Калъф-портфейл от телешка кожа с магнитни отделения за карти, флип-надолу Поставка, устойчив на удари Защи?

Калъф OOPKINS за Samsung Galaxy A03S, калъф-за награда, Луксозен Двоен Калъф-портфейл от телешка кожа с магнитни отделения

BGN 2.33

Наличност
Налично

★ Пълна защита. ★ [Пълна защита на тялото] : добре защитете вашия телефон от прах, пръстови отпечатъци, вдлъбнатини, удари и надраскване. ★ [Функция на каботажните] : функцията за каботажните освобождава ръцете при четене и гледане.Магнитен клип притежава здрава магнитна сила, лесно защелкивается в затворено състояние.Тази чанта-портфейл побира телефон, кредитни карти и пари на едно място, което опростява живота си, не взе със себе си обемист портфейл.★ [Съвместимост] : само за Samsung Galaxy A03 S. ★ [Материал] : Изработен е от качествена изкуствена кожа, която е безопасна и предпазва, ниско тегло, което е идеално за вашия телефон.Обърнете калъф за носене на една страна, за да се създаде поставка за ръце, която ще ви позволи да се насладите на времето си Съвети : Ако имате някакви проблеми със стока или доставка, моля свържете се с нас навреме, ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема за вас. ★ [Mailto] : 1 * Чанта-портфейл от изкуствена кожа с панти капак.Вашето удовлетворение е нашата голяма мотивация.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще ви осигурим най-задоволителни услуги. ★ Към него популярен в чантата си джобен размер с 3 слота за карти и скоба за билети.За OOPKINS компанията OOPKINS се ангажира да предоставя стилни и висококачествени продукти, които се грижат за това, че те точно отговарят на ежедневието на функционалността на вашето устройство.можете да регулирате различни ъгли на видимост по своему.Съвместима модел : Само с Samsung Galaxy A03 S Характеристики : ★ Този продукт е високо качествена изкуствена кожа, произведени с използване на висококачествени продукти за боядисване.OOPKINS се стреми да предостави на клиентите си отличен търговски опит, ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време.

Спецификация

Те също купуват с този продукт