• New
LHLLHL Кука За дрехи На Входната Врата Просто Верандата Модни Творчески Железни Куки, Куки За дрехи В Хола

LHLLHL Кука За дрехи На Входната Врата Просто Верандата Модни Творчески Железни Куки, Куки За дрехи В Хола

BGN 3.33

Наличност
Налично

Модерна форма, висока носеща способност, се използват няколко сцени.Позволете домашно пространство да бъде напълно използвана, създаване на удобна домашна живот и направете общ визуален ефект на пространство богата и интересна.Добавете усещане за минималистичной линия кух дизайн, подчертава стила на вкус и гъвкавост на модата.Артистичност и практичност, се различават от други стенни декорации на триизмерно цъфтеж, красиво изкуство, красиво и практично, устраняющим громоздкость и усиливающим усещане за пространство.Подходящ за различни сцени, като хол, спалня, кабинет, офис и т.н. Модерна форма, висока носеща способност, се използват няколко сцени.Позволете домашно пространство да бъде напълно използвана, създаване на удобна домашна живот и направете общ визуален ефект на пространство богата и интересна.Добавете усещане за минималистичного дизайн линия hollow, като набляга на вкус, стил и мода all-match практичност и майсторство се различава от други стенни декорации на триизмерно цъфтеж, красиво изкуство, красиво и практично, устраняющим громоздкость и усиливающим усещане за пространство.Подходящ за различни сцени, като хол, спалня, кабинет, офис, и т.н. Параметри : Материал : материал от ковано желязо Тегло : 0,95 кг Място : дневна/офис/трапезария и т.н. Опаковка включва : 1 * декоративна кука Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с мен, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволителен отговор.Му е удобно да се взема със себе си и да се пести място, а е по-безопасно да се инсталира в близост до огледалото за разумно използване на пространството и на подходяща височина за съхранение.

Спецификация

Material:
wrought iron material
Weight:
0.95kg
Space:
living room/office/dining room, etc
Package Include:
1*decorative hook:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
It is convenient to take and save space, and it is safer to install it next to the mirror to make reasonable use of the space and suitable height for storage. :

Те също купуват с този продукт