• New
Многофункционална Кука Самоклеящийся Титуляр За Баня, Кухненски Кука за Монтиране на Багажник За организиране на Бръснене Притежателя (Цвят: черен-1бр)

Многофункционална Кука Самоклеящийся Титуляр За Баня, Кухненски Кука за Монтиране на Багажник За организиране на Бръснене

BGN 47.15

Наличност
Налично

[ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ] Махнете лепило и залепете.Няма инструменти, няма Винтове за дърво, Няма по-Грозни Дупки в Стената.Ти просто трябва да се свали защитното фолио, а след това лепило. [ФУНКЦИОНАЛЕН И ЕЛЕГАНТЕН] Кука работи за цялото.Вие може да държи четка, за гъба, скандалджия и да поддържат реда в душата.Куката има елегантен външен вид.Това изглежда много модерно и сладък в градината на душата си. [САМОКЛЕЯЩИЙСЯ И ЗДРАВ] Кука е много лепкава лепило, дори и във влажна среда.Залепваща основа е съвършено и остана на място, въпреки цялата влага от душата.Максимално тегло, което може да устои на куката, е 1 кг (2,2 кг). [ПРЕВЪЗХОДЕН МЕТАЛ] : Тези здрави куки са произведени от висококачествена неръждаема стомана 304 с матово покритие.Ще ви помогне да спестите повече места и да се поддържа ред в стаята си.Материал : алуминий Цвят : сребрист/черен/ златен Монтаж : самозалепваща Опаковка включва : държач 1/2/3/4 бр. (с двустранно тиксо).

Спецификация

Те също купуват с този продукт