• New
MRYUWB 4 бр., Натурални Дървени Куки за дрехи, Стенни, Ретро Одностенный Дървена кука, Дървен Стенен Органайзер за Съхранение, Закачалки за Шапки, Палта, Раница (Натурал?

MRYUWB 4 бр., Натурални Дървени Куки за дрехи, Стенни, Ретро Одностенный Дървена кука, Дървен Стенен Органайзер за Съхранение,

BGN 3.00

Наличност
Налично

Но сега ни монтиране на куката носи ви приятна изненада, можете да го използвате в коридора, спалнята, хола, банята, кухнята, килера, за да се мотае си якета, шапки, ключове, хавлии, пижами, дамски чанти, чаши, прибори за готвене и така нататък.Конструкция от 2 дупки увеличава площта на контактната повърхност, която може да бъде сигурно закачите на стената или вратата.Но сега ни монтиране на куката носи ви приятна изненада, можете да го използвате в коридора, спалнята, хола, банята, кухнята, килера, за да се мотае си якета, шапки, ключове, хавлии, пижами, дамски чанти, чаши, прибори за готвене и така нататък. 【Здрав】 Дърво високо дебелина и с подобрена конструкция на обкова, за да стенни куки са по-трайни, всяка кука е с капацитет до 15 кг. 【Здрав】 Дърво високо дебелина и с подобрена конструкция на обкова, за да стенни куки са по-трайни, всяка кука е с капацитет до 15 кг. 【Лесна инсталация】 Стенни куки, оборудване, необходимо за инсталиране, включено в комплекта.Конструкция от 2 дупки увеличава площта на контактната повърхност, която може да бъде сигурно закачите на стената или вратата. 【Интелигентен дизайн】 Всеки отделен кука, но всички те са двойно по-полезни, но стилът на аккордеонного дървото лесно се съчетава с интериор на вашия дом в ретро стил. 【Лесна инсталация】 Стенни куки, оборудване, необходимо за инсталиране, включено в комплекта. 【Материал премиум-клас】 Нашите куки са изработени от висококачествена дъбова дървесина, дървен кука полезна за здравето и экологичен при ежедневна употреба, солидна дебелина, прави го по-силен и траен. 【Интелигентен дизайн】 Всеки отделен кука, но всички те са двойно по-полезни, но стилът на аккордеонного дървото лесно се съчетава с интериор на вашия дом в ретро стил.

Спецификация

Condition:
New

Те също купуват с този продукт