• New
Раница за домашни любимци NSDRBX, прозрачен раница за кучета и котки, дизайн със странично отваряне, мека долната табела, на едното рамо или на ръка, подходящ за пътува?

Раница за домашни любимци NSDRBX, прозрачен раница за кучета и котки, дизайн със странично отваряне, мека долната табела,

BGN 3.00

Наличност
Налично

[Конструкция за сигурност] : Котешко раница оборудван нагрудными катарами, които помагат да се ограничи подхлъзване на животните. Параметри : Размер : 49*28* 28 смМатериал : Оксфорд плат Цвят : зелен Стил : преносим Приложими елементи : малки и средни домашни животныесостав включва : 1x плюшен подушка1х чанта за домашни животныхесли имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, и нашият екип ще се свърже с вас по електронна поща, в рамките на 24 часа. Стъпки по отношение на разглобяването на : внимателно отворете раница, сгънете горната и долната страна на чантата вътре, а след това сгънете лявата и дясната страна чанти вътре, за да завърши сгъването.Пълна конструкция на решетката осигурява вентилация и функции за изображения, подходящи за животни, които са дълги пътувания. [Ергономичен дизайн] : Когато искате сложете домашен любимец, можете да лесно да се сгъне в чантата си.[Дишаща мрежа структурата] : В този раницата се използва трипътен мрежа, осигуряваща сигурност и комфорт на вашия домашен любимец.Връзките по веригата не позволява на животното да избяга, когато най-горния вход е отворен. Пирони за опорни крачета, нескользящие и износоустойчивост / не позволяват контакт на дъното на чантата с дъното.

Спецификация

Size:
49*28*28CM
Material:
Oxford cloth
Color:
green
Style:
portable
Applicable objects:
small and medium pets
The package includes:
1x plush pad:
1x pet bag:
If you have any questions, please feel free to contact us via email, and our team will contact you via email within 24 hours. :

Те също купуват с този продукт