• New
RIKLRQC 2 бр. Кутия за Годежни Пръстени, Метални Сребърни Мини-Ковчег за Бижута с Капак, Издълбани във Викториански Стил, Реколта Подарък Кутия За Памет във формата На С?

RIKLRQC 2 бр. Кутия за Годежни Пръстени, Метални Сребърни Мини-Ковчег за Бижута с Капак, Издълбани във Викториански Стил,

BGN 17.06

Наличност
Налично

Опаковката съдържа : 2 броя пури в ограничени бройки кутии за малки дрънкулки.Ретро калъф за пръстени във формата на сърце защитени от корозия и не избледнява.Тази малка реколта ковчег в формата на сърце е черно бархатную подплата, която предпазва вашите бижута от надраскване и ще им елегантен външен вид. Прекрасна малка кутия за дрънкулки. Тази малка ковчег за бижута във формата на сърце с изискан винтажной издигната на повърхността на цветенце изпълнена в ретро стил и элегантна. Пратката съдържа : 2 * реколта кутийки за малки дрънкулки Размер : 6x6x3,2 виж пръстеновидна Метална кутия във формата на сърце е изработена от здрава сплав с.Идеално за превръщането на обикновен подарък в нещо специално.Идеално за превръщането на обикновен подарък в нещо специално.Сладка малка кутия за украшения, чудесно за съхранение на любимите си бижута на тоалетката масичката.Метална околовръстен кутия във формата на сърце е изработена от здрава сплав с.Тази малка кутия за украшения във формата на сърце за момичета ще се превърне в чудесен подарък за рожден ден или момичета, като приятелка, баба, майка, дъщеря или сестра.Ретро калъф за пръстени във формата на сърце защитени от корозия и не избледнява.Сладка малка кутия за украшения, чудесно за съхранение на любимите си бижута на тоалетката масичката. Размер : 6x6x3,2 виж Вътре е лесно да се поберат няколко малки пръстени, а дизайнът е много приятен и е напълно викториански вид.Класическа малка кутия във формата на сърце.Този малък калъф за съхранение на бижута в викториански стил с цветен модел може да бъде винтажной кутия за пръстени, винтажной кутия за обеци, винтажной кутия за колие, малка кутия, за сватбени подаръци, кутия за съхранение на брошки и т.

Спецификация

Те също купуват с този продукт