• New
Tacopet Sunset Лампа на Проектора Sunset Проекционная Лампа Sunset Light с Дистанционно управление, Осветление на Настроението НЛО Sunset Лампа Rainbow лека нощ Цветна лампа Слънчева С?

Tacopet Sunset Лампа на Проектора Sunset Проекционная Лампа Sunset Light с Дистанционно управление, Осветление на Настроението

BGN 2.00

Наличност
Налично

Това може да осигури повече от комфортен светлинен ефект в съответствие с различните сцени, персонажи и обекти.Не е подходящ за всички видове визуални осветление на помещения, но и за уеб знаменитости, които обичат да я използват в залата на излъчване, за да привлекат фенове.Отлична атмосферна лампа създава идеална атмосфера, създавайки пъстра, приятна и романтична обстановка. 【Стабилен и издръжлив】 лампа Sunset light е изработен от висококачествен алуминиев материал.Различни ъгли на камерата могат да създават различен светлинен ефект и се използват различни сцени, който ще ви осигури различни фотографски ефекти при снимане на закрито и на открито.Енергоспестяващ, антикоррозийный, защитен от ръжда, стабилен и издръжлив. крушката винаги е стабилно в резултат на високото основата и несигурност.Разпределение на цветя в проектор sunset равномерно, а закатный светлина е мека, което ви позволява да създавате по-реалистични светлинни ефекти на дъгата / слънцето / залез / закатно-червен цвят.Можете да промените светлинен ефект в съответствие с различните сцени, отговарящи на всички ваши изисквания.Също така е идеален подарък за семейство, любовници и приятели.Ще ви бъде по-интересно да правите снимки и видео. 【Дистанционно управление и настройка на яркостта】 Оборудван с дистанционно управление, можете да променяте светлинни ефекти и регулиране на яркостта с помощта на дистанционно управление.Той е подходящ за провеждане на празници като Свети Валентин, Коледа и т. 【Многофункционален】Проектор sunset се захранва от USB. 【15 Цвята и 4 динамични режима на】Проектор sunset лампа с вграден RGB-led, 15 вида светлинни ефекти и 4 динамични режими (flash/стробоскоп/ ефект на затихване /изглаждане) на избор създава приятна и романтична атмосфера.

Спецификация

Те също купуват с този продукт