• New
Червило За Цигари, Червило, За Татуажа, Памучен Тампон За Цигари, Женски Матиран Гланц За устни, Памучен Тампон За Цигарената Червило, Здрав Водоустойчив Течна Анти?

Червило За Цигари, Червило, За Татуажа, Памучен Тампон За Цигари, Женски Матиран Гланц За устни, Памучен Тампон За Цигарената

BGN 0.67

Наличност
Налично

Естествени съставки, като витамин е, пчелен восък, растително масло, натурален пчелен восък могат да задържа вода и дълго време да запази влагу2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта. Поради различните методи на измерване, моля, се допуска незначителни разлики в размера. Блясък за устни - това е водоустойчиви и устойчиви матово червило за устни, тя не се придържа към чаша и не избледнява, класически червен цвят подчертава вашата обаяние3. ? 【Тампон за червило във формата на тръба】 силен хидратиращ грим лесно премахване на грим лесно петно опаковка в кутия от цигари, Тегло на продукта : 25 г Размера на продукт : съдържа 20 тампони червило, можете да накраситься навсякъде. ? 【Използването на】 разделете памучен тампон по страна, маркиран хоризонтална линия тампон, дайте тампону да престои в изправено положение и позволете на течността да се отцеди в другия край (този процес отнема около 2 секунди, бъдете внимателни, за да не kapnut на ръцете при първата употреба), равномерно попълнете тампон горната и долната устна.Ние гарантираме, че стилът на фигурата същата, като тази на снимката. Опаковка бруто тегло на продукта : 25 g Количество от продукта : пакет 20 червила, може да запълни навсякъде Подробна информация за продукта : Цвят : многоцветен, с телесен цвят, розово-червено, розово, нето тегло : 25 г (0,88 унции) Тип кожа : 【всички Инструкции】 Разделете памучен тампон по страна, маркиран хоризонтална линия на памучен тампон, дайте ватному тампону да престои в изправено положение и позволете на течността да се отцеди в другия край (този процес отнема около 2 секунди, бъдете внимателни, за да не kapnut на ръцете при първата употреба), и равномерно запълване на горната и долната устна, и с помощта на памучен тампон Забележка : 1.

Спецификация

Те също купуват с този продукт